Viamax tablete este un produs natural pentru erectie si potenta penisului, iar in compozitia lui se regasesc doar plante si extracte de plante cunoscute pentru efectul benefic asupra erectiei si a potentei.

Butea Superba – este o planta de origine thailandeza recunoscuta pentru prelungirea si mentinerea erectiei.

Conidium Monnier – este o planta folosita in China de mii de ani, datorita efectului imediat de cresterii libidoului barbatului.

Epimedium – aceasta planta este folosita si recunoscuta pentru tonifierea sistemului de reproducere inca din anul 400 I.H. stimuleaza intreg organisuml, in special nervii din zona genitala. Eficacitatea pe care o da Epimedium se observa rapid in cresterea calitatii si productiei de sperma.

Eurycoma Longifolia – o planta extraordinara intalnita in sudul Asiei folosite de secole pentru imbunatatirea si cresterea libidoului. De-a lungul cercetarilor efectuate, s-a dovedit ca aceasta planta influenteaza si ajuta la sanatatea nivelului de testosteroni.

Ginkgo Biloba – fructele acestei plante sunt recunoscute mondial pentru beneficiile aduse oxigenarii sangelui. Circulatia sanguina la nivelul penisului va creste simtitor, stimuland erectia.

Maca – planta descoperita in urma cu 2 000 de ani in Peru. Este un stimulent al libidoului, folosita in acelsi timp impotriva impotentei. Studiile indelungate au aratat ca ecest extract de radacina imbuntateste viata sexuala si fortifica organismul la nivelul glandelor sexuale.

Mucuna Pruriens – o planta de pe meleagurile Indiei, cunoscuta pentru beneficiile asupra sitemului nervos si a centrilor receptivi.

Tribulus Terrestris – o planta raspandita in multe colturi ale lumii si care este recunoscuta in medicina pentru efectele de virilitate. Studiile pe aceasta planta au aratat ca extractele sale cresc nivelul de testosteroni cu 50%.

Dozaj
De preferinta se ia o tableta cu o ora inaintea actului sexual, insa nu mai mult de 2. Viamax nu este recomandat hipertensivilor.