Crema 30 Minutes

Crema 30 Minutes

63.00 lei

Efectul rapid al cremei 30 Minutes se datoreaza ingredientelor de uz medical dozate in cantitati suficiente pentru a nu provoca nicio reactie adversa, dar suficient de concentrate pentru a garanta efectul dorit la fiecare aplicare.

Descriere

Anesteziere usoara locala a penisului

Crema pentru penis ce asigura prelungirea actului sexual cu cel putin 30 minute. Crema 30 Minutes se aplica pe penisul decalotat inaintea inceperii actului sexual, actiunea sa rapida eliminand ejacularea precoce. Actele tale sexuale vor fi garantat mai lungi cu 30 minute ceea ce inseamna mai mult timp alaturi de partenera si mai multa placere. Erectia se va mentine puternica pana la finele actului sexual fara a intampina probleme de ejaculare. 30 minutes se absoarbe deosebit de usor in piele si nu produce iritatii la nivelul penisului. Crema 30 minutes se afla in ambalaje discrete de cate 30 ml.

Crema 30 Minutes produs special creat pentru prelungirea actului sexual cu un efect rapid de anesteziere locala la suprafata penisului iti permite sa te dezlantui in voie si sa profiti de ocazia de a simtit un orgasm puternic de fiecare data, fara frica de a ejacula prematur.