Crema anti ejaculare precoce Langzeit

//Crema anti ejaculare precoce Langzeit

Crema anti ejaculare precoce Langzeit

65.00 lei

Controleaza cu succes de fiecare data marirea si puterea erectiei tale la penetrare si beneficiaza in plus si de efectul puternic de anti ejaculare precoce, efect care va aduce cu siguranta zambetul pe fata partenerei tale. Remediul pentru problemele tale sexuale este atat de usor de obtinut si de aplicat incat este chiar pacat sa nu actionezi in aceasta directie.

Descriere

Anti ejaculare precoce si erectie puternica

Crema Langzeit are ca principal efect prelungirea momentului erectiei avand un puternic efect de anti ejaculare precoce si iti ofera o erectie stabila si puternica a penisului pe toata durata actului sexual. Crema Langzeit actioneaza foarte rapid in aproximativ 3 minute de la aplicarea ei oferind o usoara desensibilizare a suprafetei penisului.

Modul de aplicare al acestui unguent anti ejaculare precoce este foarte facil si prezentat integral in prospectul in limba romana ce insoteste produsul. O mica cantitate (de marimea unui bob de mazare) se aplica prin masare pe partea inferioara a capului penisului (pe atat penisului) zona cea mai sensibila care este de cele mai multe ori cea care este responsabila pentru sensibilitatea sporita si care da batai de cap atunci cand este vorba de ejaculare precoce si erectie stabila.