Mentinere calitate erectie in actul sexual

Erectia puternica a devenit mai mult decat importanta si este considerata ca fiind direct proportionala cu satisfactia sexuala si increderea in sine a barbatului. Atat barbatii cat si femeile considera ca pentru o penetrare puternica si pentru un act sexual de calitate, rigiditatea penisului este la fel de important ca si obtinerea si mentinerea acesteia.

Ca si procentaj, peste 90% dintre adulti, atat barbati cat si femei, sunt de parere ca ferrmitatea erectiei reprezinta o mare importanta in viata sexuala.

Altii 64% dintre barbati au unele nemultumiri legate de calitatea propriilor erectii, iar peste 60% dintre femei nu sunt multumite in totalitate de calitatea sau durata erectiilor partenerilor.

Pentru majoritatea barbatilor din Romania, principalele caracteristici ale unei vieti sexuale de calitate, sunt atat satisfacerea proprie cat si a partenerei, increderea in sine si erectia puternica a penisului. La fel de important si pentru femei este atingerea orgasmului, increderea in sine si o erectie puternica a partenerului.

Din punctul de vedere al femeilor, acestea considera ca principalele probleme care afecteaza viata sexuala a barbatilor sunt imposibilitatea de a obtine o erectie puternica cat si incapacitatea de a mentine erectia pana la finele actului sexual. Fie ca parerile sunt impartite sau nu, azi aproximativ o treime din barbati afirma ca li s-a intamplat sa aiba probleme cu obtinerea sau mentinerea erectiei, ceea ce nu este deloc de neglijat.
Uneori este foarte util sa te opresti pe loc si sa analizezi situatia referitoare la impotenta ta si la o erectie penis puternica. Terapia sexuala cu ajutorul produselor noastre poate sa-ti ofere acest ragaz, de care sa te folosesti pentru a descoperi ce inseamna de fapt adevarata potenta si actul sexual de calitate.

A te implica in aceasta impreuna cu partenera ta reprezinta, consideram, ca este o atitudine care poate intr-adevar sa imbunatateasca viata cuplului si asta nu doar din punct de vedere sexual.

Chiar daca esti impotent si deprimat si nu faci nimic in aceasta privinta, s-ar putea sa te simti mai bine dupa o vreme, dar daca partenera ta si-a pierdut interesul fata de tine iar tu ai incetat sa comunici cu ea despre starea ta (sau poate ca nici nu ai facut-o vreodata).