Erectii penis impotenta prin lipsa testosteron si libidou la barbati.

De regula, ne gandim la dorinta sexuala si la capacitatea de a avea erectii ca fiind unul si acelasi lucru, dar nu este asa. Dorinta sexuala si libidoul sunt generate de testosteron, care este produs de testicule. Acesta este hormonul masculin, raspunzator pentru caracteristicile masculine cum ar fi forta musculara, vocea groasa si profunda, pilozitatea mai accentuata, agresivitatea si asa mai departe.

Barbatul poate sa aiba testosteron din belsug, fara sa aiba si erectii. A avea dorinta si pornirea, dar nu si mijlocul de a le implini poate sa constituie cea mai frustranta situatie.

Barbatii mai tineri care acuza impotenta fac parte adeseori din aceasta categorie.
Invers, barbatul poate sa nu produca nici un strop de testosteron si totusi sa aiba erectii. Poate sa aiba posibilitatea dar sa nu aiba dorinta. Si atat dorinta, libidoul, cat si functia erectila pot fi decuplate de evenimente fizice si psihologice.

Pentru majoritatea barbatilor, dorinta, excitatia si erectia tind sa se produca succesiv, indiferent daca acestia au sau nu au niveluri usor mai reduse de testosteron. in cazurile in care este vorba despre impotenta, se petrece ceva care interfera cu aceasta succesiune.

Dorinta si excitatia sexuala sunt lucruri foarte importante pentru viata sexuala in cazul barbatilor, lipsa de testosteron dupa cum ati citit si in articolul scurt de mai sus provoaca probleme grave precum impotenta si lipsa erectiei penisului ce duc la probleme foarte grave ce devin tot mai acute odata cu trecerea timpului daca nu sunt tratate din timp.