Disfunctii erectile sexuale in viata sexuala

Problemele legate de erectie penis apar in momentul in care erectia penisului nu poate fi obtinuta pentru o performanta sexuala satisfacatoare, ori cand la scurt timp dupa penetrare sau chiar momentul penetrarii penisul isi va pierde erectia dobandita pana atunci. Din momentul in care erectia nu mai poate fi dobandita ori mentinuta pana la finele actului sexual, problemele legate de erectie se instaleaza la nivelul vaselor de sange din corpii cavernosi. Acestia nu se pot umple cu sange fie ca sunt mult prea ingustate, fie pentru ca nu se pot deschide, fie din cauza unei cantitati prea mici de sange care ajunge in penis.

Se intampla insa ca nu doar acest fenomen sa impiedice erectia penisului. In aceste conditii, erectia penisului nu poate avea loc fie din cauza afectarii sistemului nervos central, uneori impreuna cu cea a nervilor periferici, fie din cauza anomaliilor penisului. La un moment data in viata, orice barbat ajunge sa aiba ocazional astfel de probleme.

Cel mai adesea acestea se pot repeta dupa varsta de 35 de ani.

Dumneavoastra sunteti persoana care va puteti influenta foarte rapid in mod pozitiv viata sexuala, eliminand absolut toate problemele legate de erectie penis prin simpla achizitionare a unuit produs pentru eliminarea acestor disfunctii erectile chiar daca sunt in faza incipienta.

In procesul ei de desfasurare, disfunctia erectila poate avea mai multe grade de severitate:
– usoara, atunci cand activitatea sexuala se desfasoara de obicei satifacator si nu intampina decat ocazional probleme legate de erectie;
– moderata, cand actul sexual ajunge sa fie satisfactor doar uneori;
– severa, atunci cand erectia penisului nu este niciodata suficient de puternica pentru defasurarea unui act sexual satifacator, iar actul sexual in sine devine un esec.

Cauzele care determina problemele de erectie sunt, de cele mai multe ori datorate afectiunilor medicale ori a interventiilor chirurgicale, tratamentul cu anumite medicamente, fumatul excesiv sau consumul indelungat de alcool, consumul de droguri indiferent de cantitate, stresul zilnic. Disfunctiile erectile si sexuale umbresc viata sexuala a barbatului afectand viata de cuplu a partenerilor si generand neliniste si eventuale probleme psihice barbatului, care isi pierde increderea in fortele proprii si in sexualitate.

Cel mai important de stiut insa este faptul ca inevitabil, intotdeauna vor exista probleme de erectie, dar pentru marea majoritate a barbatilor acestea sunt tratabile eficient si sigur. Cu toate acestea, nu doar tratarea problemelor de erectie ar trebui sa preocupe viata sexuala a barbatului, ci si prevenirea acestui fenomen, intrucat este foarte important ca functionarea erectiei penisului sa se mentina constanta, astfel incat activitatea sexuala se se desfasoare pana la cea mai inaintata varsta fara prea mari batai de cap.