Lipsa satisfactiei sexuale concluzii despre relatii

Satisfactia sexuala, luata la nivel mondial, a ajuns sa aiba un procent destul de ingrijorator. Astfel, 57% dintre barbati si 58% dintre femei afirma ca nu sunt in totalitate multumiti de viata lor sexuala. In Romania insa procentul lasa si mai mult de dorit: 77% dintre barbati si 81% dintre femei afirma ca sunt insatisfacuti din punct de vedere sexual.

Atat pentru barbati cat si pentru femei principalele caracteristici ale satisfactiei sexuale sunt satisfactia proprie si a partenerei/partenerului, incredera in sine, atingerea orgasmului cat si dobandirea si mentinerea erectiei puternice.

Satisfactia sexuala este un lucru foarte important in orice relatie fie ea stabila sau viagera. Cu toate ca acest lucru nu este recunoscut de catre parteneri in prima faza efectele negative cauzate de lipsa satisfactiei sexuale in principiu psihice se fac simtite incet incet pe parcursul relatiei.

Din studiile aratate pana acum, atat femeile cat si barbatii din intreaga lume nu sunt pe deplin multumiti de viata lor sexuala. La barbati, in cea mai mare parte, lipsa satisfactiei sexuale are cauze fizice si nu psihologice, de aceea este importanta tratarea acestora, pentru a avea rezultatea mai bune in activitatea sexuala.

Fiecare barbat isi doreste o erectie puternica, iar calitatea acesteia este direct proportionala cu calitatea actului sexual. In scopul imbunatatirii si dobandirii unor performante sexuale, barbatii sunt dispusi sa urmese un tratament pentru micile sau mai marile probleme de erectie. Femeile isi doresc si ele un act sexual de calitate, iar ca suport moral, ele sprijina decizia barbatilor de a urma un tratament pentru probleme de erectie.

Nu lasa ca viata ta sexuala sa aiba de suferit.

Lipsa satisfactiei sexuale in relatii sexuale stabile, normale intre sot si sotie este considerata principala motivatie pentru care barbatii tind sa isi insele partenera si sa aiba relatii extraconjugale. Satisfactia sexuala trebuie intretinuta prin jocuri erotice si diversificarea pozitiilor sexuale pentru a nu ajunge la monotonie, acest lucru se bazeaza pe faptul ca multe cupluri tind sa isi piarda interesul fata de partener de-a lungul timpului.

Fii barbat pana la capat ! Alege intodeauna calitatea cea mai buna in tratarea si prevenirea acestor nedorite probleme de erectie.