Spray Stud Forte

Spray Stud Forte

60.00 lei

Stud Forte este rezultatul cercetarilor medicilor Elvetieni, in cautarea unui remediu rapid si eficient pentru intarziere ejaculare precoce fara a avea reactii adverse in comparatie cu tratamentele traditionale ce implica folosirea unei perioade indelungate de antidepresive care au o multitudine de reactii secundare si reactii adverse. O simpla pulverizare rapida este garantata sa va scape de ejacularea precoce pentru cel putin 3 ore.

Descriere

Intarziere ejaculare precoce simplu si eficient

Spray-ul Stud Forte este varianta imbunatatita a produselor destinate pentru intarziere ejaculare precoce. Avand o actiune delicata dar in acelasi timp precisa asupra penisului, Stud Forte readuce echilibrul in viata sexuala a barbatului, oferindu-i acestuia un control ejaculare mult mai eficient in timpul penetrarii. Spray Stud Forte scade in modul cel mai eficient sensibilitatea penisului, astfel se mentine o erectie penis puternica pana la sfarsit, fara ca ejacularea precoce sa isi mai faca loc in timpul penetrarii. Folosind spray Stud Forte, contactele sexuale vor deveni de durata iar ejacularea va aparea in momentul ales de tine si nu mai devreme, asa cum se intampla pana acum.

Fiind un produs puternic pentru intarziere ejaculare precoce, Stud Forte necesita un numar mic de pulverizari chiar si pentru barbatii care au o sensibilitate deosebit de crescuta. Stud Forte este un produs combatibil tuturor barbatilor, iar o singura pulverizare este suficienta in majoritatea cazurilor.